Violet Braeckman 

Violet Braeckman (1996) studeert in 2019 af aan de acteursopleiding van Toneelacademie Maastricht. Zij is actrice in film en theater. Ze werkte samen met regisseur Robert Icke in Oedipus (International Theater Amsterdam) en speelde in Salamander van Frank Van Mechelen. Binnenkort is ze te zien in de nieuwe fictiereeks van Tom Lenaerts Over Water. Dit jaar loopt ze stage bij het Nationale Theater in Het Duel van Jeroen De Man, start ze met de opnames van Black Out, de nieuwe serie van Filip De Schepper en Joël Vanhoubrouck en gaat ze samen met Bert Scholiers werken aan een filmproject. 

Thomas Claessens 

Thomas Claessens (1990) is een ridder

en studeert in 2019 af aan de acteursopleiding van de Toneelacademie Maastricht, na eerdere studies fundamentele wiskunde en theater- en filmwetenschap aan de universiteit Antwerpen.

Afgelopen jaar speelde hij in nooit van elkaar van Celine Daemen (tekst Jon Fosse).

Hij had dit jaar graag stage gelopen bij de kvs Brussel, Theater Utrecht, het Nationale Theater of Theater Artemis. 

Hendrik Kegels

Hendrik Kegels (1996) studeerde in 2018 af als performer aan de Toneelacademie Maastricht. In zijn werk staat de wereld van kinderlijke verwondering centraal. Hij tracht met zijn voorstellingen herinnering aan deze werelden bij de toeschouwer op te roepen, en ze uit te nodigen om te geloven in dat wat onwaarschijnlijk lijkt. Hij maakt voorstellingen voor o.a. Frascati (Plankton i.s.m. Anna Verkouetern Janssen), Het Paleis (Kier 4+ i.s.m. Kim Karssen) & Het Laagland (Microlepidoptera i.s.m. Sonja van ojen) Als acteur werkte hij samen met Anna Verkouteren Janssen in Stallerhof en The lobster, Jetse Batelaan in Echte Vrouwen Joggen in Regenpak (Theater Artemis & Het houten Huis) & Alexander Devriendt (Ontroerend goed). www.hendrikkegels.be

Mees Walter

 

Mees Walter (1997) studeert in 2019 af als performer aan de Toneelacademie Maastricht.Werkt als grafisch vormgever, performer,  theatermaker  & acteur. In zijn werk zoekt hij naar een universele esthetiek. Als moderne impressionist probeert hij de schoonheid van de natuur te vatten, te digitaliseren en te manipuleren. Intuïtief schept hij grootse beelden tot in het kleinste detail. Zijn werk, vaak een ingezoomde of uitgezoomde versie van de werkelijkheid, raakt op bewust en onbewust niveau.

Als acteur werkte hij samen met regisseur Jeroen de Man in Ondine (het Nationale Theater) & Jetse Batelaan in Echte Vrouwen Joggen in Regenpak (Theater Artemis & Het Houten Huis). 

www.meeswalter.nl

© HEMELHOND

       

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle